پنیر کبابی
پنیر نیمه سخت طبیعی است که اولین بار در قبرس و با نام هالومی تولید گردید. هر کیلوگرم از این پنیر از ۱۲ تا ۱۵ کیلوگرم شیر تازه گاو به دست می آید. فرآیند تولید این پنیر به گونه ای است که با وجود چربی پایین (معادل دیگر پنیرهای طبیعی و پنیرهای صبحانه) در صورت پخت بافت چرب و لذیذی پیدا می کند. به دلیل حجم شیر بالا و فرآیند تولید مناسب، این پنیر ارزش غذایی بالایی داشته و در صورت پخت دارای عطر و طعم ماهی ازون برون است.
موارد مصرف: به دلیل تحمل حرارت قابلیت کباب شدن با فاصله از آتش را دارد و در این صورت عطر و طعم فوق العاده ای می یابد. به عنوان طعم دهنده در انواع سالادها و سس ها نیز استفاده می شود.
سالاد با پنیر کبابی گریل شده
مواد لازم: گوجه فرنگی ۲ عدد- کاهو ۱ عدد- گردو ۵۰ گرم- نخود فرنگی ۱۰۰ گرم- پنیر کبابی ۲۰۰ گرم- آب لیمو، نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون به میزان دلخواه
کاهو و گوجه را خرد کرده و به آن نخود فرنگی و گردوهای خرد شده را اضافه کنید. پنیر کبابی را در قطعات دلخواه برش زده و گریل کنید و بر روی سالاد قرار دهید. از ترکیب روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه به عنوان سس استفاده کنید.
پنیر کبابی سوخاری شده
مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد- پنیر کبابی ۲۰۰ گرم- پودر سوخاری ۱۰۰ گرم- روغن مایع مخصوص سرخ کردنی
پنیرها را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید تا یخ آن باز شود. پنیر کبابی را در ابعاد دلخواه برش دهید. ابتدا آنها را در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلطانید. سپس روغن را داغ کنید و پنیرها را درون آن بریزید. پس از ۵ دقیقه که رنگ آن طلایی شد از روغن خارج کرده و سرو نمایید.
پنیر کبابی گریل شده
مواد لازم: پنیر کبابی ۲۰۰ گرم- فلفل سیاه به میزان لازم
نان تست به میزان لازمپنیر را در ورقه های نازکی برش دهید. ماهیتابه چدن و یا تفلون را بر روی گاز قرار دهید (نیازی به افزودن روغن و یا آب نمی باشد، زیرا خود پنیر در حرارت روغن می اندازد) پنیرها را در تابه قرار داده و پس از اینکه یک طرف آن طلایی شد آن را برگردانید تا سمت دیگر نیز طلایی شود. سپس بر روی آنها فلفل سیاه و هر نوع ادویه مورد علاقه پاشیده و با نام تست سرو کنید.
باربیکیو پنیر کبابی
پنیرها را در قطعات مورد نظر برش بزنید و به مدت کوتاهی در ترکیب مورد علاقه قرار دهید. (این ترکیب می تواند آب لیمو و نمک یا سس پستو باشد) و با دقت به سیخ بکشید (بهتر است از سیخ های نازک استفاده کنید تا شکل ظاهری پنیر حفظ شود). پنیرها را با فاصله اندکی از شعله کباب کنید. (پنیرها را مستقیما با شعله در تماس قرار ندهید، زیرا ذوب شده و شکل ظاهری خود را از دست خواهد داد). نکته: کباب کردن پنیرها با استفاده از توری ساده تر خواهد بود.
پنیر کبابی در خورشت
این پنیر را در انواع خورشت ها می توانید استفاده کنید. نحوه استفاده از آن بسیار ساده است و جایگزین بسیار مناسب برای افرادی است که گوشت مصرف نمی کنند و یا به دنبال تنوع در طعم هستند.
پنیر را به قطعات دلخواه برش بزنید و در انتهای پخت خورشت (در ۱۰ دقیقه انهای پخت) به آن اضافه کنید. همچنین قطعات کوچک آن را در برنج های ترکیبی مانند لوبیاپلو، ته چین و … به عنوان جایگزینی برای گوشت می توانید استفاده کنید و از خواص و طعم عالی آن لذت ببرید.
دیگر موارد مصرف پنیر کبابی
این پنیر به صورت خام به عنوان صبحانه و یا عصرانه قابلیت مصرف دارد. به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد برای شروع روز غذای بسیار مناسبی است.
همچنین برش های آن را می توانید به صورت سرد در انواع سالادها مورد استفاده قرار دهید.
انتهای پیام/ عکس از گوگل