وقتی آشپزهای خانه بخاری را کنار گذاشتند و به جای آن شروع به زدن فرهایشان کردند، تصویر کلم بروکلی هم دگرگون شد. کلم بروکلی بخارپز می‌تواند فوق‌العاده باشد(۱) ، اما در مورد گل‌های ترد، آجیلی و ساقه‌های شیرین و لطیف درختان کلم بروکلی بو داده چیزی جذاب وجود دارد.

هنگامی که اصول تفت دادن کلم بروکلی را به دست آوردید – فقط روغن، نمک و حرارت زیاد لازم است – ممکن است بخواهید طعم های مختلف آن را نیز تجربه کنید:

۱. از طعم دهنده چدار غافل نشوید

دوستی همیشگی کلم بروکلی و چدار ثابت می کند که بروکلی دلپذیر، قاطعیت پنیر تیز را دوست دارد. (کلم بروکلی با فتا، پارمزان و سایر پنیرهای قدیمی نیز همراه است.) پنیر در نزدیکی سبزیجات داغ آنقدر راحت است که در حالت خامه ای قرار می گیرد. با این حال، برندگان واقعی این رابطه کسانی هستند که آن را می خورند.

این دستور العمل های پنیری را امتحان کنید:

کلم بروکلی تفت داده شده را با چدار رنده شده بپزید

برای یک روش پنیری دیگر، به اندازه کافی پارمزان را روی کلم بروکلی رنده کنید تا مقداری از آن در یک سس تند ناپدید شود، در حالی که تکه های دیگر پر و نرم می مانند.

همچنین بروکلی خود را با مخلوطی از قارچ پورسینی خشک، بادام هندی، آجیل کاج و مخمر تغذیه ای بپاشید.

۲. با مرکبات تمام کنید

آفتابی بودن مرکبات – چه لیمو، لیمو، پرتقال یا گریپ فروت – به سبزی سوخته انرژی می بخشد. آب میوه سرشار از اسیدیته روشن است و روغن‌های موجود در طعم آن رایحه‌های گلی و معطر اضافه می‌کنند، مخصوصاً زمانی که به غذای داغ برخورد می‌کنند.

این دستور العمل های مرکبات را امتحان کنید:

پوست پرتقال جنبه شیرین تر کلم بروکلی پخته را بازی می کند، به خصوص، مانند این کلم بروکلی سرخ شده، زمانی که با سایر مواد خوش طعم مانند سس صدف در تضاد است.

۳. سس کره ای درست کنید

وقتی کلم بروکلی از فر خارج شد، آن را با یک تکه کره و طعم دهنده های دیگر روی تابه داغ هم بزنید تا گلچه های بوته ای با کره ذوب شده بدرخشند. اکنون ببین: یک سس تابه درست کردی.

این دستور العمل های کره را امتحان کنید:

برای یک سس تابه خردل با احساس فانتزی، کره را با سرکه و خردل دیژون هم بزنید.

برای افزودن یک آجیل غنی، کره را با میسو سفید له کنید و سپس آن را با کلم بروکلی بریزید.

۴. یک تریفکتای شیرین – تند – شور بسازید

عسل یک ماده مخفی است که مکمل نت های خوش طعم بروکلی است. کیفیت کاراملی آن یک جفت طبیعی است.

این دستور العمل های عسلی را امتحان کنید:

کلم بروکلی (یا همنوع آن، گل کلم) را با یک سس علفی مانند این چرمولا، که تازه با گشنیز، لیمو و سیر خام است، تزیین کنید که آسیاب شده توسط پاپریکا و زیره؛ و با عسل شیرین شده است.

برای ترکیبی عالی از شیرین، تند و شور، کلم بروکلی برشته را با فتا خرد شده، ترشی هالاپنیو و کمی عسل تکمیل کنید.

برای داشتن شخصیتی شیرین، کلم بروکلی (یا سبزی دیگر از خانواده گیاهی آن، مانند کلم بروکسل) را به خردل عسلی خانگی تبدیل کنید.

۵. سیگار نکشید!

لبه های زغالی کلم بروکلی ممکن است بهترین لقمه باشد. با استفاده از بیکن، پاپریکا دودی، ماهی دودی، پنیر دودی یا چیپوتل، طعم‌های تیره عمیق را با بویی از دود کاهش دهید.

این دستور العمل های دودی را امتحان کنید:

بروکلی را با تکه های بیکن به اندازه لقمه تفت دهید. بیکن ترد و کلم بروکلی را بخورید که چکه های بیکن را خیس کرده است.

کلم بروکلی را با پاپریکا دودی قبل از تفت دادن بریزید تا ادویه برشته شده و طعم آن بیشتر شود.

۶. داغ و دلچسب

احتمالاً در حال حاضر چیزی تند در آشپزخانه دارید: هالاپینو یا سرانو تازه، فلفل دلمه‌ای، روغن چیلی، ترد چیلی، سس تند یا فلفل قرمز خرد شده؟ بگذارید یکی از آنها گرما را به کلم بروکلی تلخ و شیرین بیاورد.

این دستور العمل های تند را امتحان کنید:

کوفته های کوچک سوسیس تند را در کنار کلم بروکلی تفت دهید. همانطور که سوسیس پخته می شود، چربی حاصل از آن روی کلم بروکلی را می پوشاند.

با خرده‌های نان پانکو برشته شده با چیلی ترد که بروکلی سوخاری و توفو زده شده با کرانچ ترد شیلی را به عمل می آورد.

سیر خام، جعفری، کپر و فلفل قرمز خرد شده را با هم مخلوط کنید و مخلوط تند را روی کلم بروکلی بپاشید.

۷. مقداری آجیل را اضافه کنید

با چاشنی آجیل یا دانه های برشته شده روی گلچه های خود بهترین جاییست که بروکلی عالی به شما می دهد.

این دستور العمل های آجیلی را امتحان کنید:

با مغزها و دانه های خرد شده و آجیل مخلوط تفت دهید، ترد کنید و آنها را در روغن با فلفل سیاه و خرما بپزید تا جذابیت بیشتری پیدا کند.

با ریختن سسی که بر پایه تاهین، آب لیموترش، روغن کنجد و سس سویا ساخته شده است، حالت خامه ای پیدا کنید.

با یک رومسکو بادام هندی، سس معطری که بر روی بادام هندی بوداده، فلفل قرمز برشته، سیر، ادویه جات ترشی جات، سرکه و روغن ساخته شده است، حالت خامه ای و ترد بروکلی را داشته باشید.

  1. آن را زیاد نپزید تا له شود

انتهای پیام/ منبع:  How to Cook Broccoli – NYT Cooking

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *