آشپزی امروز: شما می توانید کدو سبز را در تمام روز به صورت مارپیچی در آورید، اما هنوز نمی توان آن را کدو اسپاگتی نامید. این تمایز مربوط به سبزیجاتی است که وقتی پخته می‌شود، می‌توان آن را برش داد تا رشته‌های آماده‌ای که دقیقاً شبیه ماکارونی هستند نمایان شود. پخت این کدو حلوایی در فر زمان بر است، به همین دلیل برای تسریع در آماده سازی یک قابلمه می طلبد.

کدو حلوایی خود را انتخاب کنید

میریام هان*، متخصص سلامتی و توسعه‌دهنده دستور غذا، پس از کشف کدو اسپاگتی، هر هفته آن را درست و آن را به مشتریان خود توصیه می کند. او می گوید کدو حلوایی متوسط مناسبترین گزینه برای این غذاست.

مواد لازم:

۱ عدد کدو اسپاگتی

۱ لیوان آب

مواد اضافی پیشنهادی

سس گوجه فرنگی یا سس ماکارونی

ریحان تازه

مراحل انجام کار:

قسمت بیرونی کدو اسپاگتی را با آب سرد بشویید.

کدو اسپاگتی خود را در ظرف فوری (قابلمه مجهز به سبد پایه دار) قرار دهید.

کدو اسپاگتی را به صورت ضربدری از وسط نصف کنید.

با چنگال دانه ها را بردارید و دور بریزید.

سبد همراه را به قابلمه اضافه کنید، سپس آب را اضافه کنید.

دو نیمه کدو حلوایی را به صورت رو به پایین روی سبد قرار دهید.

در قابلمه را ببندید و نازل روی درب را روی حالت “درزبندی” قرار دهید. دکمه «پخت با فشار» را انتخاب کرده و زمان را روی ۷ دقیقه تنظیم کنید. ظرف فوری حدود ۱۵ دقیقه طول می کشد تا گرم شود. وقتی آماده شد، زمان پخت شروع می شود و صفحه جلویی از ۷ دقیقه شروع به شمارش معکوس می کند.

وقتی تایمر بوق می‌زند، نازل روی درب را با دقت روی «تهویه» قرار دهید. عقب بایستید، زیرا بخار زیادی از بالای درب خارج می شود. وقتی بخار آزاد شد، درب آن را باز کنید. وقتی کدو به اندازه کافی خنک شد، آن را از ظرف فوری خارج کنید. وقتی تایمر خاموش شد، نازل درب را با احتیاط روی «تهویه» قرار دهید، (با احتیاط، زیرا بخاری که قرار است خارج شود داغ خواهد بود).

با استفاده از چنگال، داخل هر نیمه کدو حلوایی را بتراشید تا رشته هایی از نوع «اسپاگتی» تشکیل شود. آماده به خدمت!

-در صورت تمایل با سس گوجه فرنگی و کمی ریحان تازه سرو کنید. متناوباً، سسی را که تا به حال با ماکارونی معمولی مرتبط می‌کردید، اضافه کنید.

*Miriam Hahn

انتهای پیام/ منبع: mashed.com

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *