کرم کارامل یکی از انواع دسرهای معروف فرانسوی است که به عنوان یک دسر بین المللی در جهان شناخته شده است.

براساس شواهد موجود پس از آنکه نیشکر توسط اعراب به اروپا آورده شد، آشپزهای اسپانیایی یک دسر کرمی لطیف و شیرین به نام “کاتالانا” اختراع کردند که شباهت زیادی به کرم کارامل داشت.

با این حال نسخه فرانسوی این دسر که از اواخر قرن بیستم در رستورانهای فرانسوی محبوب شد شباهت زیادی به کرم کارامل امروزی دارد و به لطف سرآشپز “آگوست اسکوفیه” از دهه ۱۹۳۰ کرم کارامل یکی از اصلی ترین دسرها در منوی بسیاری از رستورانها بوده است و تا امروز یک دسر کلاسیک محبوب در پاریس و بسیاری از نقاط جهان محسوب می شود.

انتهای پیام/ منبع: صنایع غذایی می ماس

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *