نمونه‌برداری از غذاهای محلی برای بسیاری از گردشگران مهم است. اما بهترین غذا را کجا پیدا می‌کنید؟ از پیتزای ناپلی گرفته تا پانانگ کاری.

به گزارش ام اس ان نیوز، دایره المعارف مزه(۱) در گزارشی صد غذای برتر سال را که توسط متخصصین آن گردآوری شده است، معرفی کرد.

این راهنمای تجربی آنلاین سفر بر اساس ۳۳۵۱۰۶ رتبه بندی برای ۱۱۲۵۸ غذا در پایگاه داده خود، ۱۰۰ بهترین غذای جهان را معرفی کرد که نکته شگفت انگیز آنکه بریتانیاییها هیچ وعده غذایی در میان صد غذای برتر جهان نداشتند. در عوض، خلاقیت‌های سنتی از مکان‌هایی مانند آلمان، آمریکا، فرانسه، برزیل و ایتالیا را به نمایش گذاشت.

لچونا، یک غذای سنتی کلمبیایی که از یک خوک کامل بریان شده با مواد مختلفی مانند پیاز، نخود، گیاهان تازه و ادویه جات پر شده بود، در بالاترین نقطه قرار گرفت.

در رتبه دوم پیتزای ناپل بود. غذای ایتالیایی پوسته نسبتاً نازکی دارد، به استثنای لبه آن، که هنگام پخت، مانند یک لاستیک ریز دوچرخه باد می کند. مارینارا (گوجه فرنگی، سیر، پونه کوهی و روغن) و معروف ترین آنها، مارگریتا(۲) (گوجه فرنگی، موزارلا، روغن و ریحان).

در همین حال، پیکانها جایگاه سوم را به خود اختصاص داد و غذای برزیلی به برش تازه گوشت گاو از قسمت خاصی از حیوان که اغلب کبابی می شود اشاره داشت.

Rechta یک غذای سنتی الجزایری از نودل های مسطح و تازه است که با سس مرغ خوش طعم اغلب در عروسی ها سرو می شود.

در جایگاه پنجم یک پنانگ کاری تایلندی قرار داشت که اغلب حاوی گوشت گاو، مرغ، اردک یا گوشت خوک است که بدون افزودن سبزیجات در سس سرو می شود.

اسادو با عنوان اشاره به تکنیک آشپزی و یک رویداد اجتماعی در تعدادی از کشورهای آمریکای جنوبی، جایگاه ششم را در این فهرست به دست آورد. این غذا که شبیه کباب است، مناسبتی است که عزیزان در آن شرکت می کنند و گوشت گاو، خوک، مرغ و چوریزو در بیرون بر روی یک کباب مخصوص آجری به نام پاریلا طبخ می شود.

Çökertme kebabı یک کباب سنتی ترکی که از نوارهای ترشی شده گوشت گوساله، سیب زمینی سرخ شده، سس گوجه فرنگی و ماست تشکیل شده است، جایگاه هفتم را کسب کرد.

در همین حال، رتبه هشتم به rawon رسید، یک سوپ گوشت گاو اندونزیایی که به لطف ادویه هایی که استفاده می کند به دلیل رنگ تیره اش شناخته شده است.

رتبه نهم به Cağ kebabi رسید، یک غذای سنتی که گفته می شود منشا آن در استان ارزروم ترکیه است. گوشت بره حداقل ۲۴ ساعت در مخلوط پیاز خوابانده می شود و سپس روی یک سیخ چیده می شود و روی آتش کباب می شود تا یک غذای خوشمزه درست شود.

در رتبه دهم تیبس قرار داشت. یک غذای محبوب اتیوپیایی از گوشت و سبزیجات سرخ شده در یک سس خوش طعم.

  1. TasteAtlas
  2. پیتزا مارگریتا در سال ۱۸۸۹ توسط یک سرآشپز محلی به افتخار ملکه ایتالیایی Margherita که در حال بازدید از شهر بود ساخته شد. رنگ های قرمز، سفید و سبز پرچم ایتالیا را دارد.

انتهای پیام/ برای مشاهده این فهرست به اینجا مراجعه کنید.

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *