افرادی که بیماری قند دارند باید بدانند که میوهها هم دارای قند کم و زیاد هستند و میوههایی را که قندشان بالاست،باید با احتیاط بیشتری مصرف کنند.
به گزارش ارتباط امروز به نقل از دنیای قلم، خبر خوب این است که میوههایی که میزان قند پایینی دارند، حاوی بالاترین میزان مواد مغذی هستند؛ از جمله آنتی اکسیدانها و دیگر مواد مغذی. میوههایی که در ادامه این بخش معرفی خواهیم کرد از پایینترین سطح قند به بالاترین مقدار قند قرار گرفتهاند:
توتها: توتها عموماً میوههایی با پایینترین سطح قند و دارای بیشترین میزان آنتی اکسیدان و مواد مغذی دیگر هستند. لیمو هم در پایینترین رده قرار دارد.
میوههای تابستانی: طالبی، هلو و زردآلو در دومین رده قرار دارند.
میوههای زمستانی: سیب، گلابی و مرکبات شیرین مثل پرتقال میزان قند متوسطی دارند.
میوههای گرمسیری: آناناس، انار، انبه، موز و انجیر تازه حاوی شکر زیادی هستند (قند گوآوا و پاپایا کمتر از بقیه است).
میوههای خشک: خرما، کشمش، زردآلو، آلو سیاه، انجیر و بسیاری از میوههای خشک، شکر بسیار بالایی دارند.
انتهای پیام/ عکس تزیینی است.