16 ژانویه: روز جهانی غذای گرم و تند

روز جهانی غذای گرم و تند یک رویداد سالانه غذاست که در ۱۶ ژانویه هر سال جشن گرفته می شود. برای کسانی که عاشق غذاهای تند و ترد هستند، روز بسیار خاصی است. غذاهایی با طعم گرم زیادی در سراسر جهانطبخ می شود و روزی است برای همه ما که دیوانه خوردن غذاهای تند هستیم. این مواد غذایی با فواید دارویی فراوان برای سلامتی مفید هستند. روز جهانی غذای گرم و تند هم از غذاهای تند و ترد و هم برای کسانی که آن را می خورند جشن می گیرد.

تاریخچه، منشأ و بنیانگذار روز جهانی غذاهای تند و ترد مشخص نیست. هیچ اشاره ای به سالی که این روز از آن جشن گرفته شده است وجود ندارد. با این حال، این ایده توسط شخصی ایجاد شده است که ممکن است به غذاهای تند علاقه داشته باشد. جوانه های چشایی خود را با تندترین غذاهای فلفل مانند ناگا جولوکیا درمان کنید. غذاهای تند فواید زیادی برای کمک به حفظ سلامتی افراد دارند. ادویه هایی مانند فلفل، فلفل، سیر، پیاز، فلفل دلمه ای، پونه کوهی و غیره باکتری ها را از بین می برند. بنابراین با درست کردن غذای تند، آن را به عنوان یک غذای ایمن تر مصرف می کنید. هر یک از موارد دلخواه خود را از ملایم تا داغ ترین مزه کنید. غذاهای تایلندی، هندی، کریول یا کارائیب را ترجیح دهید تا این جشن را سرگرم کننده و لذت بخش کنید.

بزرگداشت روز جهانی غذاهای تند بسیار ساده است. دهان خود را با غذاهای تند و ترد پر کنید. اعضای خانواده و دوستان خود را وادار کنید که داغ ترین غذاها را برای جشن گرفتن این روز بخورند. حتی می توانید برخی از غذاهای سنتی از انواع مختلف را در خانه خود تهیه کنید. آن دستور خانگی را برای خانواده خود سرو کنید و از ریختن مقداری آب لذت ببرید. از یک رستوران سفارش دهید تا روز را غنی تر جشن بگیرید.

انتهای پیام/ محمد حسن اسدی طاری/ منبع: prayan

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *